poznań geometria kół i zbieżność

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • gregor-p
    Classic
    • 2012
    • 37

Pytanie odnośnie wypłaty za naprawę auta.
    Wysłałem rachunek za naprawę auta kwota 10600zł bez VATu.
    Opis usługi : wymiana i naprawa uszkodzonych elementów plus lakierowanie.
    A teraz oni chcą jeszcze do tego kosztorys naprawy.
    Czy rzeczywiście jest to niezbędne?

I jak powinien taki kosztorys wyglądać ?
  • Cubarius
    Ambiente
    • 2011
    • 148

Mobile, mam pytanie gdzie w poznaniu za rozsadna cene ustawia mi dobrze geometrie kol i zbieznosc? Bylem w Feuvert, ale sie nie popisali Dzieki za pomoc
    Aby zawsze dotrzeć do celu...

Komentarz

• michu71
      Ambiente
      • 2010
      • 206

Na Jugosłowiańskiej jest stacja przeglądów i napraw Zyk ja tam robilem.Zrobili dobrze i za całą geometrię zapłaciłem 150zł.
      Fiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r

Komentarz

• rimtimtim
        Drive
        • 2007
        • 65

Ja robiłem w Luboniu 2 lata temu, wcześniej byłem w kilku innych warsztaatch, a nie podołali.
        Nie pamiętam nazwy ale lokalizację znam.
        Kod:
        http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Mickiewicza&daddr=Mickiewicza&geocode=FRq9HgMdJIABAQ%3BFTm9HgMdR4ABAQ&hl=pl&mra=me&mrsp=1,0&sz=18&sll=52.346138,16.876668&sspn=0.001465,0.005284&ie=UTF8&t=h&z=18
        Znam inne miejsca, ale nie chcę polecać żadnego, w którym nie byłem.
        "It's not important to be better than someone else, but to be better than yesterday."
        Prof. Jigoro Kano

Komentarz

• Cubarius
          Ambiente
          • 2011
          • 148

no nic jade do stacji huccar i zobaczymy. 120 zl mowia, ze biora za geometrie i zbieznosc, chyba, ze sie okaze, ze mam luzy to nie ustawia Niby wszystko mi gra.... No zobaczymy

[ Dodano: Pon 30 Maj, 11 10:08 ]
          Odnosnie stacji huccar to musze powiedziec sprawdzona. Poza ciezkim dojazdme naramowicka wszystko OK. Pan Jarek, ktory ustawial mi parametry w aucie w porzadku. Wszystko objasnil. Kierownica prosto auto prosto. Polecam. Moze jedynie czlowiek z biura moglby byc bardziej przystepny, ale nie ma co narzekac. No za to stacji FeuVert na Rusa nie polecam, goraco nie polecam. Pozdrawiam 3majcie sie Mobile
          Aby zawsze dotrzeć do celu...

Komentarz

Pracuję...